Rugalmasan és biztosan a jövőbe

Pótkocsi bérlése már egy naptól is…

A növekvő versenyhelyzet rugalmas járműpark-kezelést, rövid állásidőkkel kíván meg a szállítmányozóktól. A járműbérlés a későbbi vásárlási opcióval egy biztos alternatívát kínál a vállalkozásoknak. Az RPS Trailer Rental vállalkozás (továbbiakban RPS) Európa szerte a maga több mint 700 eszközével abban a helyzetben van, hogy rövid határidővel megfeleljen a piaci kihívásoknak és ennek megfelelően minden szállítási területre gyorsan a megfelelő járművet biztosítson.

Az egyedi bérleti szerződések és a szervízszolgáltatás elemei (mint pl, fullszerviz, karbantartások, stb.), továbbá a jármű visszaadási-, vagy megvásárlási opció minimalizálják a veszteség lehetőségét, és megóvnak a váratlan pluszköltségektől. A bérlés mobilitást és biztonságot ad, s új esélyeket biztosít. Az RPS ügyfelek az alapkivitelű és különleges járművek nagy választékát érhetik el - az egyszerű alváz pótkocsitól a gazdaságos acél-és alubillencseken át pl. a speciális papírszállító trélerekig "Joloda" sínrendszerrel.

Rugalmasan kerülnek kialakításra a bérleti szerződések is akár az egy napostól a 36 hónapos futamidőig. Hosszú távú bérletekre az RPS gyárilag új és egyedileg legyártott, igény szerinti pótkocsit is rendelkezésre bocsát. A bérlet időtartama alatt a bérlőnek lehetősége nyílik  az eszköz megvásárlására is.